Fietsendrager

Thule EasyFold XT

De handigste, volledig opvouwbare fietsendrager voor 2 en 3 fietsen voor alle types fietsen (zelfs e-bikes/Pedelecs). In twee stappen op te vouwen voor gemakkelijk montage, gebruik en opslag.

Kenmerken:
  • Volledig opvouwbaar voor gemak bij montage, gebruik en opslag
  • Het hoge laadvermogen (2x30 kg) maakt vervoer van e‑bikes/Pedelecs mogelijk
  • De grote afstand tussen wielhouders maakt vervoer van robuuste fietsen met een brede wielbasis mogelijk
  • Slim kantelbaar met voetpedaal voor gemakkelijke toegang tot de kofferbak, zelfs met de fietsen erop
  • Alle fietsframehouders zijn afneembaar om fietsen gemakkelijk te plaatsen
  • Pompgespen met lange snelbinders om wielen gemakkelijk vast te zetten
  • Geïntegreerde handgrepen voor ergonomisch vervoer van de drager
  • Grote framehouder voor montage van ronde en ovalen frames (22-80 mm)
  • Drager kan op de trekhaak worden vergrendeld, en de fiets kan in elke positie worden vergrendeld aan de drager (inclusief sloten)

Thule VeloCompact

De nieuwe Thule VeloCompact fietsdrager maakt het bevestigen van de drager een stuk eenvoudiger. De drager hangt automatisch goed, enkel op de kogel plaatsen en loslaten. Vervolgens kan de drager nog rechtgezet worden en gefixeerd met de hendel zonder dat de drager daarbij nog rechtgehouden hoeft te worden. Dankzij de grotere laadcapaciteit kan de Thule VeloCompact met de optionele uitbreidingskit tot vier fietsen aan.

Net als andere Thule fietsdragers, heeft de Thule VeloCompact slimme, afneembare bevestigingsarmen. Deze zorgen ervoor dat de juiste plaats voor de veiligste bevestiging van de fiets altijd te vinden is. Daarnaast zijn de wielgoten uitschuifbaar zodat ook fietsen met grote wielbasis passen. De velgen zijn vast te zetten met riemen met pompgespen.

Uiteraard is de Thule VeloCompact kantelbaar. Zonder moeite, dankzij het handige voetpedaal. Daarbij is de drager compact in te vouwen. De veiligheid is gegarandeerd door de uitgebreide tests waaraan de drager is onderworpen en de diverse goedkeuringen: City Crash test, TÜV-goedkeuring en EuroBE typegoedkeuring.

Thule VeloSpace.

De veelzijdige fietsendrager voor alle soorten fietsen – van e-bikes en grote fietsen tot kleine kinderfietsen. verkrijgbaar voor 2 en 3 fietsen

Kenmerken

Call Now Button