Bosal

Het gebruik van de auto wordt steeds veelzijdiger, zowel zakelijk als voor privégebruik: van vakantie tot buitensportactiviteiten. De trekhaak is hiervoor een onmisbaar accessoire. Bosal biedt voor elk autotype een geschikte trekhaak: voor de kleinste compact car tot de meest luxueuze SUV.

Autofabrikanten investeren continue in de vormgeving van automodellen. Een vaste trekhaak verstoort in veel gevallen het ontwerp van de auto. Bosal's afneembare trekhaken kunnen eenvoudig verwijderd worden waardoor de originele vormgeving van de auto blijft, zoals deze bedoeld is. Daarnaast blijft men, wanneer de trekhaak niet in gebruik is, niet nodeloos met de broekspijp aan de kogel hangen en heeft men een onbelemmerd zicht op de kentekenplaat.

De veranderingen van automodellen en specificaties volgen elkaar in hoog tempo op. Deze modificaties hebben in de loop der tijd geresulteerd in krachtigere motoren en remsystemen, waardoor er ook een hogere belasting op de trekhaak komt te staan. Daarnaast is men steeds meer fietsdragers gaan gebruiken, wat een andere belasting voor de trekhaak tot gevolg heeft. Om hier goed te anticiperen is er een aantal significante kwaliteit- en specificatiewijzigingen over de hele productlijn afneembare trekhaken doorgevoerd. Hierdoor zijn Bosal's afneembare systemen het best geschikt voor hogere belastingen bij intensief gebruik.

Electro-kabelsets voor trekhaken, aangepast aan merk en type voertuig

De huidige generatie auto's zijn vaak uitgevoerd met complexe elektronische systemen. Universele kabelsets kunnen in die gevallen niet meer worden gebruikt en om die reden levert Bosal specifieke kabelsets voor elk type auto. Dit zorgt voor een probleemloze werking en montage zonder dat de bestaande bedrading van het voertuig moet worden afgeknipt of worden opgezocht in de kabelboom.

Het bekende en veelgebruikte 7-polige systeem geeft alle elektrische basisfuncties van de auto door. Wanneer er extra functionaliteiten voor de caravan of trailer nodig zijn, is het 13-polige bedradingssysteem leverbaar om alle benodigde connecties te kunnen maken. Bosal E-sets bevatten de gekozen stekker (7- of 13-polig), montagehandleidingen en -schema's en alle benodigde montagematerialen. Het gebruik van kwaliteitsmaterialen garandeert een lange en probleemloze werking van de kabelset.
Call Now Button